Köszöntöm oldalamon!

 

Ezen a honlapon több, a hely szellemiségéből merítő szakrális építményt, egyedi családi- és társasházak koncepcióterveit, várostervezési, és településfejlesztési megoldásokat ismerhet meg - azokat az építészeti és urbanisztikai feladatokat, amelyek engem az elmúlt tíz évben leginkább foglalkoztattak.

 

Teológiai tanulmányokat követően kezdtem építészetet tanulni, így különösen érdekel az építészeti feladatok mögött álló szellemi háttér. Ács édesapámnak és számos sajátkezűleg végzett kivitelezésnek köszönhetően ismert számomra az építészet "anyagi" oldala is. Építészeti tanulmányaimat az Ybl Miklós Főiskolán, Makovecz Imre Vándoriskolájában és a bécsi Technische Universitäten végeztem.

 

Az építészetet szolgálatnak tartom, így nemcsak tervezéssel foglalkozom, de az építéseknél az építtető érdekében műszaki ellenőri feladatokat is vállalok. Felelős műszaki vezetői jogosultságom a kivitelezést segíti, ahol szükség van rá.

 

Az országos médiumoknál megjelenő építészeti publikációkkal az építészek és nem-építészek közötti párbeszéd elősegítése, az építészeti szempontok közérthető tolmácsolása a célom.

 

Építészeti írásaim elérhetőek a Heti Válasz Pest-budai Látkép mellékletében és a Magyar Nemzet Online felületén. A Látóhatár Kiadó gondozásában megjelent Ybl összes című kötet kapható a könyvesboltokban, vagy közvetlenül a kiadónál. 

 

Személyes kapcsolatfelvételhez kérem, használja a kapcsolatnál elérhető üzenetküldőt, vagy keressen az alábbi elérhetőségeken.

 

Köszönöm megtisztelő érdeklődését!

 

Őrfi József

építész